7. Kvantitatív Ökológiai Szimpózium (KÖSZI)

Időpont
2020. április 3.
Helyszín
Vácrátót
Megjegyzés
Elhalasztva

Időpont: 2020. április 3. (péntek) 9.30-17.00

A járványügyi helyzet miatt sajnos bizonytalan időre elhalasztjuk a Szimpóziumot és az azt megelőző kurzust. A rendezvényeket még ebben az évben mindenképpen megtartjuk, az események új időpontjáról, illetve az új jelentkezési határidőről időben fogunk tájékoztatni.

Helyszín:
Ökológiai Kutatóközpont Ökológiai és Botanikai Intézet (ÖK ÖBI)
H-2163 Vácrátót, Alkotmány u. 2-4.
Karbonház

Szervezők:
Magyar Ökológusok Tudományos Egyesülete (MÖTE)
Ökológiai Kutatóközpont Ökológiai és Botanikai Intézet (ÖK ÖBI)

Hagyományainknak megfelelően 2020-ban megrendezzük a 7. Kvantitatív Ökológiai Szimpóziumot (KÖSZI), ahol a résztvevők előadások és poszterek formájában mutathatják be eredményeiket a kvantitatív ökológia területéről. A szimpózium meghívott előadója Dr. Garamszegi László Zsolt (ÖK ÖBI). A rendezvényen a részvétel MÖTE tagoknak ingyenes. A rendezvényre előadás vagy poszter tartásával, illetve prezentáció nélkül is lehet jelentkezni a 7koszi2020 [at] gmail.com (7koszi2020[at]gmail[dot]com) email címre küldött levélben.
A szimpóziumhoz kapcsolódik egy egész napos kurzus, amit Dr. Botta-Dukát Zoltán fog tartani a szimpóziumot megelőző napon (2020. április 2-án csütörtökön, 9.30-tól), szintén az ÖBI karbonházában. A kurzus címe: Jelleg alapú statisztikai módszerek a közösségi ökológiában. A kurzusra a szimpóziumtól függetlenül lehet jelentkezni a botta-dukat.zoltan [at] okologia.mta.hu (botta-dukat[dot]zoltan[at]okologia[dot]mta[dot]hu) email címen.

A jelentkezés és az összefoglalók beküldésénekhatárideje 2020 március 15.


A rendezvényről és a jelentkezés részleteiről az 1. körlevélben olvashatnak.

Minden ökológust várunk szeretettel!

Botta-Dukát Zoltán és Ódor Péter (szervezők)

Vácrátót, 2020. január 24.