8. Magyar Ökológus Kongresszus

   Szeged 2009. augusztus 26-28.

Jelentkezés a kongresszusra:

 

A regisztrációhoz a http://expbio.bio.u-szeged.hu/conference/ című lapra szíveskedjen lépni!

 

A regisztráció előtt egy új felhasználói lapot kell nyitni, a felhasználó név és drótposta-cím megadása után az "Új tag regisztrálása" gomb megnyomásával. A drótpostán érkező jelszóval lehet aktiválni a felhasználói lapot (első bejelentkezéskor nem kell jelszó).

 

Többször probléma volt az elektronikus regisztrációval (ami elromolhat, az el is romlik). Néhányan jelezték, hogy az első belépés után nem kaptak megerősítő jelszót. Ennek az első belépés után perceken belül meg kell érkeznie. Probléma esetén Zalatnai Márta segítségét érhetik.

A REGISZTRÁCIÓ ELŐTTI ÚJ FELHASZNÁLÓI LAP KÉSZÍTÉSE UTÁN PERCEKEN BELÜL ÉRKEZHET EGY MEGERŐSÍTŐ KÓDOT TARTALMAZÓ LEVÉL. EGYES LEVELEZŐ RENDSZEREK EZT LEVÉLSZEMÉTNEK TEKINTIK (SPAM), ÍGY ELTÁVOLÍTJÁK. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A SPAM-EKET REJTŐ MAPPÁJÁT!!!

 

Az előzetes bejelentkezést február végéig kértük lebonyolítani. Ez a részvételi szándék és a várható prezentáció jelzését jelenti, amelyek alapján a programokat ki tudjuk alakítani. Későbbi jelentkezésre is lesz mód, de a költségkalkulációt ez kicsit megnehezíti. Az előadások/poszterek címét még sokáig meg lehet változtatni. A kivonatok szerkezetével és beküldésével kapcsolatban hamarosan újabb tájékoztatást adunk.

 

Kérjük, hogy a társszerzők egyénileg regisztráljanak,

ha a rendezvényen részt kívánnak venni!

 

 

 

 

 


Letöltések

Első körlevél
Második körlevél
Részletes program
Összefoglaló kötet