7. Szünzoológiai Szimpózium
2019. március 29.

Üdvözöljük!

Örömmel jelentjük be, hogy a Magyar Ökológusok Tudományos Egyesülete az MTM Állattárral közösen 2019-ben ismét megrendezi a Szünzoológiai Szimpóziumot. A konferencia célja, hogy lehetőséget nyújtson a zoológia különféle területein dolgozó hazai kutatóknak eredményeik bemutatására, szakmai eszmecseréjére. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, különös tekintettel a doktoranduszokra, fiatal kutatókra!

Absztraktok

Az absztraktkötet a programmal letölthető itt.

Tudnivalók

Helyszín:Magyar Természettudományi Múzeum Kiállítási épületében található Semsey terem (1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.)

Időpont: 2019. március 29. Helyszíni regisztráció 8:30-tól.

Részvételi díj: 3000 Ft, ami a helyszínen fizethető.

Ez évben először részvételi díjmentességet élveznek azok a MÖTE tagok, akik 2017. és 2018.-ra rendezték tagdíjukat. Az éves tagdíj továbbra is 3000 Ft.

Tagdíjelmaradás rendezését, illetve a 2019-évi tagdíj fizetését átutalással kérjük a MÖTE bankszámlájára, a név feltüntetésével. Bankszámlaszám: 11735005-20481003

A számlákat sajnos nem áll módunkban a helyszínen kiállítani, EZÉRT KÉRJÜK, HOGY A JELENTKEZÉSI LAPON JELEZZÉK, HOGY MILYEN ÖSSZEGRŐL KÉRNEK SZÁMLÁT!

Támogatói részvételi díj fizetését azon magánszemélyektől vagy céget/egyesületet/intézményt is képviselő résztvevőinktől várjuk, akiknek módjukban áll emelt részvételi díjjal (>3000 Ft) hozzájárulni a Szimpózium szervezéséhez. A részvételi díj magában foglalja a konferencián való részvételt, valamint a szünetekben felszolgált kávét, ásványvizet és pogácsát. A részvételi díj készpénzes befizetése a konferencia helyszínén a regisztrációkor történik. A számlát e-mailben küldjük el.

A regisztrációs díj NEM foglalja magában az ebédet. A közelben számos lehetőség van étkezésre, az ebédet a résztvevőknek önállóan kell megoldaniuk.

Jelentkezés

A jelentkezési lapot kérjük kitöltve küldje el Dr. Tóth Zsoltnak, a szimpózium titkárának, elektronikusan, lehetőleg pdf formátumban, a szuszi2019@gmail.com címre! A fájl elnevezésének tartalmaznia kell a jelentkező nevét. Az absztraktokat szintén a jelentkezési lapon (2. oldal) kell beküldeni!

Jelentkezési lap letöltése.

Jelentkezési és absztrakt beküldési határidő: 2019. február 28.

Útmutató

A szimpóziumon az előadások 10 percesek lesznek, 3 percet szánunk kérdésekre és vitára. A poszterek portré tájolásúak (álló) és maximum A0 méretűek lehetnek. A programterv szerint lehetőség lesz a poszterek 1-2 perces szóbeli (akár rövid diavetítéssel kísért) bemutatására is.

Vitaest:  Az ’open access’ publikálás helye és szerepe publikációs stratégiánkban

A téma ’provokátora’ Tóthmérész Béla
A beszélgetés moderátora : Papp László

Felkért hozzászólók: Batáry Péter, Botta-Dukát Zoltán, Ódor Péter

Az elkészített prezentációknak MS Windows kompatibilisnek kell lenniük, akár PowerPoint, akár pdf formátumban. Kérjük, hogy a prezentációkat lehetőleg március 26-ig küldjék el a Szimpózium e-mail címére, hogy az előadóteremben található számítógépre idejében feltölthessük őket, ezzel is kímélve a szűkös időkeretet. (Szükség esetén természetesen a helyszínen is fel lehet tölteni a prezentációkat.) A poszterek kihelyezésére a regisztráció ideje alatt lesz lehetőség.

Kapcsolat

A szimpóziummal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel Tóth Zsolthoz fordulhat.